• Welkom op onze nieuwe website!

  Welkom op onze nieuwe website!

  Een aantal maanden geleden, nog voor de afgelopen valkparkietendag, hadden Bert en ik het er al over. We vonden het jammer dat er op dit moment geen up-to-date (Nederlandstalige) website is met informatie over valkparkieten.

  We besloten de website van de werkgroep te gaan vernieuwen, want dat bleek wel nodig te zijn. De informatie op de oude website is verouderd en sommige pagina’s kloppen gewoonweg niet meer, weten we met de kennis van nu. Ook bleek het forum niet meer te werken. Hoog tijd voor vernieuwing!

  Gemotiveerd als we waren, zijn we vanaf afgelopen september gaan schrijven. Ook hebben we experts uit de vogelwereld, zoals Dirk van den Abeele en keurmeester Piet Ooijen, gevraagd om onze artikelen na te lezen. Hun bemerkingen zijn dan ook verwerkt in de stukken.

  We staan natuurlijk ook open voor uw mening! Heeft u opmerkingen of aanvullingen over bepaalde onderwerpen op de website, schroom ons dan niet te contacteren via valkparkietenwerkgroep@gmail.com.

  We hebben, voor zo ver bekend, alle namen van ofwel de fotograaf ofwel de kweker van de valkparkieten onder de foto’s geplaatst. Mocht u hierin foutjes ontdekken, dan horen wij dat graag van u, zodat wij de onderschriften aanpassen.

  Wij als werkgroep hopen dat we een stukje kunnen bijdragen aan online, up-to-date informatie over de valkparkiet. In de loop van de maanden zullen er ook nog nieuwe artikelen geschreven worden of de huidige aangevuld worden.

  En voor ik het vergeet: like vooral onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/werkgroepvalkparkieten .
  Via deze pagina houden we u op de hoogte van onze nieuwe artikelen en activiteiten (zoals de valkparkietendag 2015)!

  – Lieke

   

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *